Welkom in Namlos

 

Lieve gasten,

 

Welkom op de website van Gästehaus Branders!  

Sinds mei 2017 zijn wij, Mike en Ruth uit Mortsel, de nieuwe eigenaars van Gästehaus Branders.

 

Ons huis ligt in het centrum van Namlos, een klein authentiek landbouwdorpje midden tussen de bergen. Op de omliggende bergflanken spot je, vaker wel dan niet, herten en ander vrijlopend wild. Vergeet dus zeker je verrekijker niet. 

 

Namlos ligt in een zijdal van het Lechtal. Het bevindt zich in het midden van de magnifieke kronkelbaan die Berwang (12km) met Stanzach (10km) verbindt. U bent dus even snel in het Lechtal als in de Zugspitzarena. Twee toeristische toplocaties in Tirol waar meer te beleven valt dan we hier kunnen opsommen.

 

Net over onze deur bevindt zich een uitstekend restaurant dat buiten de typische Oostenrijkse klassiekers ook enkele lokale specialiteiten op het menu heeft. De inrichting is volledig in hout, de maaltijden zijn ruim en de prijzen democratisch. Dit wordt zowel gesmaakt door de toeristen als door de einheimischen. 

 

Een zwembad hebben we niet. Maaàar..  we hebben we een overeenkomst met het openluchtzwembad in Berwang. Daar is een keurig onderhouden ligweide met een prachtig panorama en een groot zwembad met een watertemperatuur van 26°, altijd. Gratis voor al onze gasten, zoveel je wenst.  


 

Wij verhuren 3 grote tweepersoonskamers  en  2 vakantiewoningen.  Alle matrassen, beddengoed, kussens en donsdekens zijn net vervangen door topmateriaal in juni 2017.  Hieronder vind je alle details over onze kamers. 

Heb je nog vragen?  Dan beantwoorden wij die graag.

 
 

Kom bij Gästehaus Branders het échte Oostenrijk beleven.

 

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties. 

Tot binnenkort, 

Mike & Ruth

 Gästehaus Branders

 


Onze kamers en vakantiewonigen


Beschikbaarheid


Details

Toeslagen en Kortingen

Voor boekingen vanaf winter 2018-2019: 10 % korting op logies bij rechtstreekse boekingen van min. 7 nachten.
Voor alle verblijven korter dan 3 nachten wordt een toeslag van 5 € pp/nacht toegepast.
Kinderen tot 16 jaar slapen aan halve prijs op de kamers.
Voor onze gasten in de vakantiewoningen is ontbijt optioneel verkrijgbaar (8 € pp), ook een dagelijkse broodjesservice is mogelijk (0,50 €/stuk).
Honden enkel toegelaten in woning 1.


Betaling

Een voorschot is niet noodzakelijk. Bij vertrek wordt normaal het volledige bedrag verrekend.
Helaas kan u momenteel enkel cash betalen of met voorafgaande overschrijving. Betalingen met Bancontact of Credit Card zijn niet mogelijk.
 

Annulatievoorwaarden

Kosteloos annuleren tot 1 maand voor de voorziene aankomstdatum. Vanaf 1 maand worden 50% annulatiekosten aangerekend. In geval van laattijdige aankomst of vroegtijdig afreizen (bv omwille van weersomstandigheden) worden geen kortingen gegeven. Annulatiekosten zijn ook van toepassing op reserveringen zonder voorschot.
 

Aanvraagformulier
Routebeschrijving

 
Namlos ligt dicht bij de Duitse grens. Als je langs de B179 of de B198 komt, hoef je geen vignet te kopen.
Op de de B179 (of Fernpassstraße) is het op wisseldagen in het hoogseizoen vaak file. Om deze te vermijden, kan je de afrit Reutte-Nord nemen en dan richting Stanzach (Lechtal) rijden. In het centrum van Stanzach de aanduiding Namlos volgen.
Via de webcam van de B179 kan je de situatie live volgen.